top of page

Wat wil jij (je kind) leren?

Kennismakingsworkshop

Duur: 1 uur

Kosten: 25,- per persoon

Ik leer jou als ouder/ opvoeder 12 gebaren aan de hand van een thema. Tijdens deze kennismaking besteed ik ook aandacht aan de theorie en krijg je tips om gebaren in de dagelijkse praktijk in te passen. Deze workshop is ook geschikt als activiteit tijdens een babyshower. Inclusief handout met 12 gebaren van Taal voor Taal.

Basiscursus

Duur: 2 uur +  1,5 uur

Kosten: 85,- per persoon, partner: 10,- extra

Wil je meer dan alleen een kennismaking? Kies dan voor een tweedelige basiscursus, inclusief een tussentijdse online opdracht. Je ontvangt een Taal voor Taal gebarenboekje met theorie en 50 gebaren. Uiteraard sluiten we af met een bewijs van deelname.

Prive cursus

Duur: 2 uur +  1,5 uur

Kosten: 160,- per ouderstel incl. reiskosten (max. 30 min reistijd)

Idem als de basiscursus, maar dan kom ik bij jullie gezin thuis. Geen oppas nodig ; )

Interactief voorlezen 

Duur: 45/ 50 minuten

Kostenindicatie: 45,- inclusief passende verwerkingsvorm

Wil je graag de taalontwikkeling van je kind stimuleren? Vind je het lastig om gebaren toe te passen? Ik kom graag voorlezen uit de leukste boeken die passen bij de (taal)ontwikkeling van jouw kind(eren) en gebruik daarbij natuurlijk gebaren. Aan de hand van het aantal voorleesmomenten maken we een prijsafspraak.

Workshop en cursussen voor professionals

Kinderopvang, bibliotheek, centering parenting of woongroep verstandelijk beperkten? Er is veel mogelijk want Bijdehandjes gebaren voor iedereen!

Uiteraard leer ik jullie gebaren. Maar ga ik ook dieper in op de theorie, deel kennis over het (aan)leren van gebaren en het belang van totale communicatie. Ik stem het liefst af op jullie behoefte en doe wat past bij jullie organisatie. Contact mij en ik vertel je graag meer in een gratis adviesgesprek!

 

 

86CA241B-EFD1-4052-9622-ADE0AAA94AC5.jpeg
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page